Poista kipu!

BACK PAIN, GOOD BYE!

HYVÄSTI SELKÄKIPU!

Selkäkipu on suurimmalle osalle tuttu. Jos selkäkipu pitkittyy tai kivut toistuvat, on hyvät toimintatavat tarpeen. 

Yksilöllinen Back pain, good bye - ohjelmamme auttaa. Jos et ohjelmallamme saa selkäkipuun parannusta, saat lisäpalveluna 5 harjoitekertaa veloituksetta Studiomme viikkotunneille. 

Me sitoudumme, jos sinäkin sitoudut! Lue lisää->

Uutena selkäkoulu 3.9 - 19.12.2018

Lue lisää ->

 

 

Tervetuloa miehet mukaan!

Miesasiakkaat ovat motivoituneita ja sitoutuvat pitkäkestoiseen harjoitteluun. Huomasimme lihashuoltoa ja kipuja helpottavan liikuntatarjonnan olevan kuitenkin vähäistä miehille. Yritysasiakkaistamme valtaosa on miehiä ja miesten terveyskuntotulokset huolestuttavat meidät. Liian usein kuntokärpäsen iskiessä miehet kuntoilevat itsensä rikki. Lihashuolto ja riittävä lepo, ravinto ja uni unohtuu.

Studiomme tunnit perustuvat Method Putkisto ja Method Putkisto Pilates metodeihin ja pienryhmä työskentelyyn. Laadukas ohjaus vaatii myös ohjaajan kädentaitoja ohjauksen tukena.

Varaa starttipaketti ja halutessasi myös aika terveysmittauksiin.

Tee päätös ja aloita harjoittelu heti!

Kehosi kiittää siitä loppuelämäsi.

"Lihasten kramppaus on vähentynyt likkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet helpottuneet. Esim. pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin".                                    - Yrityksen miesasiakas.