Liike lähtee sisältäpäin!

Method Putkisto on Marja Putkiston luoma kehonhallintaohjelma ja oppi omasta kehosta, jonka avulla vapaudut liikkumaan. Kiristyessään lihaksesi estävät sinua liikkumasta luonnollisesti ja vetävät kehoasi huonoon ryhtiin. Metodin avulla pidennät lyhentyneet lihakset ja vapaudut kivuista. Ydintuen avulla vahvistat heikot lihakset, jolloin kehosi ryhti paranee ja lihaksesi toimivat tehokkaammin. Tämä näkyy myös ulospäin; vartalosi hoikistuu ja notkistuu.

Työskentelymme pohjana on vahva, vapaa pallealihas sekä ydintuki. Hengitystekniikan parantuessa aineenvaihduntasi vilkastuu, vastustuskykysi paranee ja voit paremmin.

Method Putkisto luo vahvan pohjan terveydellesi. Opit itse linjaamaan kehosi oikein ja liike lähtee sisältäpäin. Mikä parasta, nautit tästä koko loppuelämäsi!

Asiakaskertomuksia

"Kun pallea rentoutuu, elämäkin rentoutuu".

"Siitä eilisestä Method Putkisto tunnista. Olen aivan ihmeissäni siitä energiasta, mitä sain siellä tunnilla. Kun tulin kotiin, menin heti hiihtämään. Kun tulin hiihtolenkiltä, siivosin koko talon. Olin tosi hämmästynyt tästä innosta, ei sattunut mihinkään ja oli tosi hyvä olo, odotan innolla ensi viikon tuntia. Kiitos, kun herätitte minut tästä horroksesta ja ajatuksesta, että en voi tehdä mitään. Pienikin taivutus ja venytys on varmasti hyväksi".

"Lihasten kramppaus on vähentynyt liikkeiden aikana. Keskittyminen suoritukseen on parantunut. Vartalon kiertoliikkeet helpottuneet. Esim. pyöräillessä taakse katsominen onnistuu paremmin".