MP Pilates

Pilates on saksalaisen Josef Pilateksen kehittämä kehohallintatekniikka, jonka avulla saavutat vahvan ja notkean lihaksiston. Marja Putkisto toi Pilateksen Suomeen ja me toimme sen Tampereelle. Marja Putksito kehitti menetelmää vastaamaan nykypäivän ihmisen tarpeita. Tästä syntyi Method Putkisto (MP) Pilates.

MP Pilateksen pohjana on vahva ydintuki ja luiden oikea linjaus, jolloin lihakset toimivat tehokkaasti ja turvallisesti. Keho työskentelee tasapainoisesti. Ulospäin se näkyy vahvana, ryhdikkäänä ja terveenä olemuksena ja hyvinvointina.

Nykyään yhä useammat lääkärit ja fysioterapeutit suosittelevat MP Pilatesta erilaisiin tuki ja liikuntaelin vaivoihin. Erityisesti selkävaivoihin asiakkaat ovat saaneet tutkitustikin hyvää apua. Pienryhmissä ja taitavan ohjaajan avulla vaikeatkin vaivat ovat helpottuneet tai poistuneet.

"Kiitos eilisestä - olin oikein vaikuttunut näkemästäni ja kuulemastani. Olen myös varma, että pilates ja kehonhallinnan kehittäminen ovat avain selkävaivojeni hoitamisessa ja ennaltaehkäisemisessä". - Yksilötunnilla ollut asiakas.