Erityiskurssit/muuta

Aikataulu Studio kevät 2019

Kurssivaraukset voit tehdä  verkkokaupassamme varauspiste.fi.

Muita verkkokauppamme tuotteita ja palveluja https://kehontunne.fi/verkkokauppa/

Kevätkauden 2019 erityiskurssit:

Järjestämme teemakursseja, joihin ovat kaikki tervetulleita.

Lisäämällä tietoisuutta kehostasi, voit paremmin!

Syventävillä kursseilla tuomme todellisen ja kuvitellun minän lähemmäksi toisiaan.

Meillä on paremmin aikaa syventyä ja hakea parasta mahdollista optimia kehollesi.Syventäville kursseille voit osallistua ilman aikaisempaa tietoa kehonhallinnasta.
Tule siis sellaisena kuin olet.

Asiakkaan palaute erityiskurssista:

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!”Raija

Ilmoittaudu info(at)vilmankammen.fi tai puh.010-8356 500

Kurssivaraukset voit tehdä myös verkkokaupassamme varauspiste.fi.

Meille käy sähköiset liikuntapassit.

SPS-metodi, spiraalistabilaatio, selkäsi voi hyvin!

21.3 ja 28.3. 3h 65€

Spiraalistabilaation avulla vahvistetaan syvien vatsalihasten toimintaa ja rentoutetaan selän pitkittäisten ojentajalihasten jännittyneisyyttä.

Spiraalistabilaatio (SPS) -harjoittelussa käytät menetelmään suunniteltuja vastuskuminauhoja. Harjoittelussa pidennät vartaloasi ylöspäin spiraalimaisten lihasketjujen aktiivisella käytöllä. Paine välilevyissäsi vähenee ja niiden aineenvaihdunta paranee ja luo tilaa selkänikamien väliin. Menetelmä vahvistaa luonnollisia lihasketjuja, joita tarvitaan mm. kävelyssä. Helpoo ohjelma tehdä kotona ja matkoilla. Sisältää koti-ohjeet.

Kapean vyötärön metsästys, 3h, 65€

4.4 ja 11.4.  to klo 16.30 -18.00

Kurssilla tehdään harjoitteita, jotka virkistävät lymfakiertoa, hengitystä ja aineenvaihduntaasi.

Teet harjoitteita, jotka aktivoituvat kehon sisältä ja tukevat keskivartaloasi kohti keskustaa. Tällöin napa ei enää erkaannu selkärangasta poispäin vaan tiivistyy kohti selkärankaa.

Syvävenyttelyllä teet tilaa rintakehän ja lantion välille, jolloin vatsallasi on tilaa asettua keskustaa kohti.

Halutessasi, voi jatkaa säännöllisillä viikkotunneillamme.

Method Putkisto Kasvokoulu anti-ageing

2 x 1,5h, 65€

9.5 ja 16.5.  to 16.30-16.00

Kasvot ovat kuin ikkuna – niistä näkyy terveytesi, ikäsi, mielialasi ja persoonallisuutesi.

Nykyinen istumatyö tuo haasteita terveydelle. Pään työntyessä liiaksi eteen lihakset kiristyvät ja muuttavat ryhtiämme. Usein purentalihakset kiristyvät ja vaikuttavat myös kasvojen ulkonäköön ja aiheuttavat päänsärkyä.

MP Kasvokoulutunnilla opit tuntemaan uudella tavalla hartiasi ja pään asennon ja luot pohjan terveelle ja hyvinvoivalle keholle. Kun pään asentosi linjautuu oikein vapaudut hartiajännityksistäsi.

”Olin viime lauantaina kasvokoulun teemakurssilla. Ehti kerrankin rauhassa paneutua tärkeään asiaan. En ollut odottanut niin kokonaisvaltaista ja tasapainoista kokonaisuutta! Suurin oivallus oli ryhdin tärkeä vaikutus kasvoihin! Hyvien, monipuolisten venytysten ja harjoitusten ansiosta hartiani asettuivat itsestään oikealle paikalle! Olin itsekin hämmästynyt! Ero oli aivan selvä. Samalla kasvoni näyttivät virkistyneiltä kasvoharjoitteiden ansiosta. Sain paljon tietoa, ja nyt tiedän, miten kannattaa itse harjoitella, jotta kurssin jälkeinen ihanan energinen ja ryhdikäs olotila säilyisi. Suosittelen lämpimästi!” Raija

Halutessasi voit jatkaa studiomme säännöllisillä MP kasvokoulutunneilla.

Tervetuloa mukaan!

Hallitse lantiosi- ja vain nauru karkaa!

17.1 ja 24.1. yht 3h. 65€

Lantio on kehomme keskus. Rentoutamme kireitä lihaksia ja vahvistamme heikkoja lihaksia.

 

”Elämän kestävää ryhtiä”, MP 30 päivän teho-ohjelma

3 x 1,5h ja 5 kpl harjoitetunteja studiolla

31.1, 7.2 ja 28.2. to klo 16.30 – 18.00

Jokaisen lihaksen tulisi olla pidempi kuin luu, jota se tukee tai liikuttaa. Jos lihaksesi vain lyhenevät ja kiristyvät, ne myös heikkenevät ja lopulta estävät sinua liikkumasta !

Neljä viikkoa kestävän ohjelman aikana huomaat, miten pidentyneet lihakset muokkaavat vartalosi ääriviivoja, liikkumisesi helpottuu, ryhtisi kohoaa, olosi kevenee, aineenvaihduntasi paranee ja energiatasosi nousee. Voit siis paremmin.

Harjoittelemme teho-ohjelmassa yhdessä 3 x 1,5 tuntia. Lisäksi teet harjoitteet kotona 3-5 päivänä viikossa ohjeiden mukaan. Lisäksi saat käydä studiomme ohjatuilla tunneilla 5 kertaa.

Ohjelma on vaativa, mutta sitäkin palkitsevampi!

Hinta: 155€

Sisältää: teho-ohjelma harjoitteet 3 x 1,5h, kirjallinen kotiharjoite-ohjelma ja 5 viikkotuntia studiolla.

 

Method Putkisto Detox-kevytohjelma

2 x 1,5h, 65€

7.3 ja 14.3.  to klo 16.30 -18.00

Kevytohjelma on todellinen ”pika lift”.

Kurssilla saat vinkkejä, kuinka pysyä vireänä kiireestä ja vaatimuksista huolimatta. Voit pitää lihaksesi kimmoisina ja kehosi palautuu nopeammin rasituksista.

Ohjelma sopii yhtä lailla kovasta treenistä, stressaavasta työjaksosta, passivoituneesta elämäntavasta kuin synnytyksestä palautumiseen. Sitä voit käyttää myös vaikkapa työpäivän lomassa virkistävänä taukojumppana ja työmatkoilla.

Ensimmäisenä kurssipäivänä saat ohjeet, joilla voit jatkaa ohjelman harjoittamista kotona. Toisella kurssikerralla syvennämme harjoitteita. Kurssilla on kaksi 1,5 tunnin mittaista tuntia kahdessa viikossa.

 

 

Aikataulu Studio kevät 2019!

Ilmoittaudu info(at)vilmankammen.fi tai puh.010-8356 500

Kurssivaraukset voit tehdä myös verkkokaupassamme varauspiste.fi.

Meille käy sähköiset liikuntapassit